سالروز ولادت مولای متقیان امیرمومنان حضرت علی علیه السلام و روز پدر و مرد را به شما بازدیدکنندگان محترم تبریک عرض می نمایم.  «جبران محبت» - السلام علیکم یا اهل بیت النبوه
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابی طالب و ائمه المعصومین علیهم السلام
هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش ...
درباره ما

نام من سرباز کوی عترت است ، دوره آموزشی ام هیئت است . پــادگــانم چــادری شــد وصــله دار ، سر درش عکس علی با ذوالفقار . ارتش حیــدر محــل خدمتم ، بهر جانبازی پی هر فرصتم . نقش سردوشی من یا فاطمه است ، قمقمه ام پر ز آب علقمه است . رنــگ پیراهــن نه رنــگ خاکــی است ، زینب آن را دوخته پس مشکی است . اسـم رمز حمله ام یاس علــی ، افسر مافوقم عباس علی (ع) شماره همراه:09363818206
پیوندهای روزانه
دیگر امکانات

مطالب اخیر وبگاه

final.jpg (550×100)

 


 سید مرتضى در کتاب عیون المعجزات از امام جعفر صادق (علیه السلام) روایت می کند که فرمود:

اهل کوفه به حضور امیرالمؤمنین امام علی (علیه السلام) آمدند و از نیامدن باران و خشکسالی به آن‏ بزرگوار شکایت کردند و گفتند: "از خدا براى ما باران بخواه!"

امیرالمؤمنین (علیه السلام) به امام حسین (علیه السلام) فرمود: "برخیز و از خدا براى ایشان طلب باران نما!"

امام حسین (علیه السلام) برخواست و پس از آن که حمد و ثنای خدای را به جا آورد و درود بر پیغمبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرستاد، این دعا را قرائت فرمود:

"پروردگارا! ای بخشاینده نیکویی ها، و ای فرو فرستنده برکت ها، باران های پر برکت آسمان را فرمان ده تا پی در پی بر ما ببارند و ما را از بارانی بسیار سیراب گردان؛ بارانی گسترده، فراوان، با عظمت، دانه دانه و روان؛ تا به وسیله آن ناتوانی را از میان بندگانت بزدایی و شهرهای مرده ات را زنده کنی. آمین ای پروردگار جهانیان."

هنوز آن حضرت از دعا فراغت حاصل نکرده بود که باران رحمت پروردگار شروع به باریدن گرفت. تا آنجا که برخی بیابان نشینانی که از نواحى کوفه آمده بودند، گفتند: "نهرها و جویبارها را دیدم که از آب موج می زدند!"(1)

آری؛ آن روز گذشت و خدا با استجابت دعای امام حسین (علیه السلام) مردمان کوفه را وامدار ایشان کرد و باران رحمت خویش را به دعای مستجاب آن حضرت بر کوفیان فروفرستاد. اما سالیانی نگذشت که چرخش روزگار در محرم سال 63 هجری بار دیگر مردمان کوفه را مقابل حسین بن علی (علیه السلام) رسانید. ولی این بار به گواهی تاریخ، کوفیان و اهل شام در حالی فرزند پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) و خانواده و اصحاب او را به شهادت رساندند که حتی از دادن جرعه ای آب به فرزند شیرخوار او نیز دریغ ورزیدند.

و این سوال برای همیشه در طول تاریخ تکرار خواهد شد که: "مگر جزای نیکی، جز نیکی است؟!"(2)

      (برگرفته از کتاب "عیون المعجزات"، تالیف: "علامه شیخ حسین عبدالوهاب" (همراه با اضافات))

-------------------------------------------------------------

   پاورقی ها:

 1- عیون المعجزات، صفحه 64 ؛ بحارالانوار، جلد ، صفحه 187

2- "هل جزاء الإحسان إلا الإحسان" (سوره الرحمن، آیه 60)

 




نویسنده مهدی رهبرزارع در جمعه 91/8/26 | نظر

طراحی و کدنویسی قالب : علیرضاحقیقت - ثامن تم

Web Template By : Samentheme.ir

آرشیو مطالب
پیوندهای وبگاه
طراح قالب
ثامن تم
:;;